Slett konto
Sletting fra kontoen din
- Åpne Min konto → Sikkerhet og logg inn.
- Klikk på «Slett kontoen min permanent».
- Skriv inn bekreftelsesordet du blir bedt om. Økten avsluttes deretter.
Slettingen omfatter kontoen, profilene, synkroniserte kilder, enhetene, innstillingene, favorittene og historikken som er knyttet til den. Den kan ikke angres.
Får du ikke logget inn lenger?
Send forespørselen fra e-postadressen som er knyttet til kontoen, til contact@mangoplayer.app. Vi kontrollerer at forespørselen faktisk kommer fra kontoinnehaveren før vi behandler den.
Opplysninger som lagres midlertidig
Når slettingen er bekreftet og gjennomført, fjernes kontoen og de aktive opplysningene fra den aktive databasen. Enkelte logger som er strengt nødvendige for sikkerhet eller håndtering av en hendelse, kan lagres separat i perioden som er angitt i personvernerklæringen vår. Hvis Apple er utilgjengelig når slettingen skjer, kan bare det krypterte Apple-tokenet som trengs for tilbakekalling, bli liggende i en teknisk kø til tilbakekallingen lykkes, uten at Mango-kontoen opprettholdes. En gjenværende kopi kan bli liggende i sikkerhetskopier i den konfigurerte lagringsperioden; den brukes ikke til å opprette kontoen på nytt.
Spørsmål
Kontakt om personopplysninger: contact@mangoplayer.app.
Teksten ble revidert 23. september 2026