Account verwijderen
Verwijdering via je account
- Open Mijn account → Beveiliging en meld u aan.
- Klik op ‘Mijn account definitief verwijderen’.
- Voer het gevraagde bevestigingswoord in. Daarna wordt de sessie beëindigd.
De verwijdering omvat het account en de bijbehorende profielen, gesynchroniseerde bronnen, apparaten, voorkeuren, favorieten en geschiedenis. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Kunt u niet meer inloggen?
Stuur uw verzoek vanaf het e-mailadres van het account naar contact@mangoplayer.app. Wij controleren of het verzoek daadwerkelijk van de accounteigenaar komt voordat wij het behandelen.
Tijdelijk bewaarde gegevens
Zodra de verwijdering daadwerkelijk is bevestigd, worden het account en de actieve gegevens uit de actieve database gewist. Sommige logboeken die strikt noodzakelijk zijn voor de beveiliging of de afhandeling van een incident, kunnen afzonderlijk worden bewaard gedurende de termijn die in ons privacybeleid staat. Als Apple op het moment van verwijdering niet beschikbaar is, kan uitsluitend het versleutelde Apple-token dat nodig is voor de intrekking in een technische wachtrij blijven staan totdat de intrekking is geslaagd, zonder dat het Mango-account in stand blijft. Een restkopie kan gedurende de ingestelde bewaartermijn in back-ups achterblijven; deze wordt niet gebruikt om het account opnieuw aan te maken.
Vragen
Contact voor persoonsgegevens: contact@mangoplayer.app.
Tekst herzien op 23 september 2026